rbence.92 2013.05.21. 20:09

Az új xbox

El is feledkeztem róla,böngésztem a prohardver lapcsaládot és volt egy cikk a gamepodon,hogy ma este 7-től új xbox event lesz, hát, örültem neki, na :D
Bemutatták az új xboxot, ami a "One" nevet kapta,amivel itthon lesz szívás,mint az iPhone 4s-nél:)
Kinézetre szerintem ronda, olyan, mint egy régi videomagnó, de túl lehet élni, úgysem azt kell nézni.
A kontroller viszont tetszik,szépen meg lett csinálva, wifi direct-es lett és dögös.
Az új fícsörök között szerepelnek a kinect előtt történő hadonászások,tudunk lapozni a főképernyőn,a windows 8-hoz hasonlóan itt is mehet egyszerre két ablak is, pl film és az internet explorer, lehetőség nyílik hangvezérlésre, skype hívást indíthatunk útnak, összevissza kapcsolgathatunk játék, alkalmazás, tv adás között, bár kétlem, hogy tudna a cucc magyarul.
Lesz benne: 8 giga ram; usb 3; wifi direct; blu ray; 500 gigás vinyó, xbox és windows rendszer is ténykedik majd a gépen plusz egy harmadik,ami a kettő közti gyors átjárást biztosítja.
Elhangzottak nagyon durva számok, pl 300 ezer szerver hajtja meg az xbox live-ot, illetve maga az xbox rendszer már több,mint 10 éves.
A gameplay videók alapján nagyon durva lehet játszani egy ilyennel, az ea sports játékok is szépek,de a forza 5 az valami kegyetlenül néz ki,annyira részletgazdag, tényleg egyre közelebb állnak a játékok ahhoz,hogy valósághűek legyenek.Az árára kiváncsi leszek, az viszont biztos, hogy a ps4-nél többet adnak el belőle. Megjelenésre annyit mondtak,hogy idén valamikor,de karácsonyra jó eséllyel ott lesz a polcokon,hülyék lennének kihagyni.
Határozottan odaver az új xbox.
Ja és lesz Halo sorozat, Spielberg bácsi rendezésében...Kell ennél több?
Persze,egy kép a vasról

xbox.png

3 komment

Címkék: xbox halo forza

A bejegyzés trackback címe:

https://rbence.blog.hu/api/trackback/id/tr995311847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DirtyHarry 2013.05.22. 01:35:13

biztos hogy többet adnak el belőle?? te ezt így kimered jelenteni? :DD ez a szar nem a játékosoknak készült hanem azoknak akik ugrabugrálni akarnak a tévé előtt meg beszélni hozzá.. szégyen... a nevéről ne is beszéljünk, szörnyű.

Brute 2013.05.22. 08:48:27

@DirtyHarry: én is ezen akadtam fenn.
+" Ja és lesz Halo sorozat, Spielberg bácsi rendezésében...Kell ennél több?" Igen kell! Úgy hívják: játékok!

DirtyHarry 2013.05.22. 11:37:31

@Brute: Lesz játék: FIFA, meg box meg NFL vagy mi :DDD
süti beállítások módosítása