rbence.92 2012.01.27. 17:36

Freecoaster

 Nos,egy hete sikerült szert tennem egy KHE freecoaster agyra,amiről sajnos kiderült,hogy hibás,de a tesztet ettől eltekintve próbálom majd írni.
  Először természetesen nagyon furcsa,sőt,félelmetes menni vele annak,aki a driveres agyakhoz szokott hozzá,ennél pl. nem lehet negyedet hátratekerni,majd ismét hajtani,mert a freecoaster rendszer úgy működik,hogy mondjuk ha egy 180 dropot ugrasz,akkor kicsit tovább tekersz,mint ahogy ugrásnál fog állni a lábad,majd onnan hátratekersz valameddig,így az agyban levő bordázott kúp eltávolodik az agy falától,úgymond "kiakad" a hajtás,majd ebből az állásból már lehet fél fordulatot ugrani.A másik tréfás dolog akkor jött,amikor fakieből akartam megfordulni,mert ugye pedálból nem lehet kitartani,ezért onnan is újabb 180 -at kell ugrani...őrült érzés,de meg lehet szokni.
Az biztos,hogy ha valaki freecoasterre vált,alapjaiban változik meg tőle a stílusa...Hacsak ki nem dobja a francba :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rbence.blog.hu/api/trackback/id/tr123907448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása